fbpx

Level Up Pass

Haal nog meer uit de PCOS en natuurlijk zwanger worden summit met de Level Up Pas!

Massa’s extra informatie via checklists, video’s, cheat sheets,… die jou zullen helpen om je eisprong makkelijker te vinden, je leefstijl aan te passen waardoor je zwangerschapskansen vergroten, je beter in je vel te voelen,…

Met de Level Up Pas krijg je...

Op 30 november vliegen we er voor vier dagen in en mag je veel actie en interessante presentaties van geweldige sprekers verwachten. Ze zullen je o.a. leren wat je kunt ondernemen om je kans om natuurlijk zwanger te worden met PCOS te verhogen.

Maar dat doel bereik je niet als je overweldigd raakt. Als je elke presentatie probeert te volgen èn alles tegelijkertijd probeert toe te passen in jouw leven. 

Zoals je tijdens de Summit zal leren, kan stress de klachten van PCOS verergeren. Het heeft zelfs een invloed op jouw eisprong. Geef jezelf de ruimte om op je eigen tempo alle informatie te bekijken en gaandeweg actie te nemen. Een trap bewandel je ook stap voor stap om tot je doel te komen, dus bekijk de summit op dezelfde manier. Dat is waar de Level Up Pas je bij zal helpen!

Bonussen

Enkele premium bonussen die je nergens anders zal terugvinden!

'Jouw PCOS Fertility chart' video

REBECCA VERHOFSTEDE neemt je stap voor stap mee in het leren interpreteren van een fertility chart van een vrouw met PCOS. Doordat je eisprong wat minder regelmaat kent, is het soms wat lastiger te weten wanneer die dan écht in aantocht is.

'Herken je stress signalen' checklist

HEIDI MELOTTE
Stress remt de groei van je eicel. Herken jouw stress signalen zodat je ermee aan de slag kan! Deze checklist helpt je daarbij.

'De invloed van voeding op je insuline' infographic

SARAH NOELMANS
Welke impact hebben verschillende voedingsmiddelengroepen op de aanmaak van insuline. Dat is meteen duidelijk met deze infographic!

'preconceptionele onderzoeken' chechlist

DR JOCHEMS
Met deze checklist weet je exact welke onderzoeken je best laat uitvoeren voordat je aan je kinderwensavontuur begint.

'Nooit meer zonder planning' pakket

ELLEN DEVROE
Een menuplanner, een boodschappenlijst, een recept èn de kans om een gratis deelname voor de online cursus 'Gezonde maaltijden' te winnen!

'Supplementen om je vruchtbaarheid te ondersteunen' gids

SARAH NOELMANS

Een overzicht van supplementen die, naast voeding, jouw fertiliteit en jouw gezondheid extra kunnen ondersteunen.

'How to eat' checklist

SARAH NOELMANS
Wat zet je nu weet beter wèl en niet op het menu? Alle aanbevelingen nog eens op een rijtje!
Zo heb je het altijd bij de hand.

'Draagkracht en draaglast' evenwichtsoefening

HEIDI MELOTTE
Wat ligt er allemaal 'op jouw bordje' en kan je dat allemaal blijven dragen? Met deze oefening krijg je meer inzicht in jouw draaglast en draagkracht.

'Maak je huishouden hormoonproef' checklist

JULIE HEESTERBEECK

Met deze checklist kan je jouw huishouden volledig hormoonproef maken, inclusief merknamen

'Jouw hormonale cyclus' cheat sheet

BOUKJE HOEKSTRA
Een super makkelijk overzicht om altijd naar terug te grijpen als je even weer wil weten hoe het juist zat met die hormonen.
En een handig hulpmiddel om je te helpen als je echomonotoring zou willen proberen.

'Bloedtesten bij PCOS' checklist

DR NWOYE Welke testen zijn wanneer nodig en nuttig? Met deze checklist in de hand kan je in gesprek met jouw arts.

De bonussen worden nog verder aangevuld.

Don't miss this!

De waarde van de Level Up Pas is waanzinnig – € 1300+ aan inhoud om je te helpen je ultieme doel te bereiken: natuurlijk zwanger worden na een PCOS-diagnose. Jij en je partner zullen eindelijk exact weten waar jullie aan kunnen werken. Dankzij de extra’s en bonussen in de Level Up Pas krijg je een rugzakje aan actiegerichte informatie mee.

Maar je kunt het nu allemaal krijgen voor slechts €97! Dit early bird tarief is geldig tot en met 29 november!

FAQ

Je krijgt toegang tot alle presentaties op de ochtend van 30 november. Geen nood, je kunt meteen aan de slag!

Bonussen van onze sprekers worden toegevoegd en je hebt ze allemaal tegen 5 december!

Zeer zeker! Het early bird tarief is geldig tot 29 november, daarna stijgt de prijs. We bieden geen prijsaanpassingen aan nadat de prijs is gestegen.

Er worden geen kortingen aangeboden. Weet dat je een ongelooflijk veel waarde krijgt, zelfs als je denkt dat je al bepaalde zaken weet! De summit en de Level Up Pas zijn er om er voor te zorgen dat je actie gaat ondernemen. Je weet eventueel al bepaalde zaken over natuurlijk zwanger worden en/of PCOS, maar ben je deze kennis ook aan het uitvoeren? De summit zal je aanzetten tot actie en de Level Up Pas zal je helpen je resultaat te behalen.

Vanwege het digitale karakter van het product en het feit dat het directe downloads en materiaal van meerdere bedrijven bevat, zijn terugbetalingen niet  beschikbaar. Kijk de voorwaarden na, voordat u koopt.

Blijf niet zitten met jouw vraag! Stuur een mailtje naar Katrien op support@sarahnoelmans.be. We doen er alles aan op jouw vraag op werkdagen binnen de 24u te beantwoorden.

Met de level -Up Pas die je voor €197 krijgt, heb je toegang tot een ton aan extra materialen!